Leveringsinformatie

Bij elk product in onze webshop wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Heeft u meerdere producten in uw bestelling, dan is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, omdat uw bestelling in één keer geleverd wordt.

Wanneer uw order wordt bezorgd door PostNL ontvangt u uw order binnen 2 werkdagen. Overige orders worden bezorgd door Ailem B.V. Bij deze orders ziet u tijdens het bestelproces de daadwerkelijke levertijd en kunt u zelf het exacte moment van levering kiezen.

Bezorggebied

Ailem B.V. bezorgt bestellingen in heel Nederland en in een gedeelte van Duitsland en België. Voor online bestellingen in België adviseren wij om te bestellen via www.ailemmeubels.nl.

De levertijden in het Waddengebied kunnen afwijken van de levertijdsindicaties op de productpagina’s. De levertermijn in het Waddengebied kan daarom langer zijn dan op een productpagina wordt aangegeven.

Dag van bezorging

  • Als uw bestelling door onze eigen bezorgers wordt bezorgd, ontvangt u één werkdag voor de bezorgdatum een sms met een indicatie van de bezorgtijd. 
  • En op de dag van levering bellen onze bezorgers u 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment. 
  • Wordt uw bestelling door PostNL geleverd? Dan ontvangt u een e-mail met een Track & Trace nummer van PostNL waarmee u uw bestelling kunt volgen.
  • Als u op de Waddeneilanden woont (Texel uitgezonderd), wordt uw bestelling op de afgesproken datum aan de eilandtransporteur geleverd. Deze transporteur neemt contact met u op om een bezorgafspraak te plannen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wij houden u via de mail op de hoogte over onze speciale aanbiedingen.